Orice idee de business are nevoie de un imbold

innovation labs

Stiti care este locul ideal in care iti poti expune ideea de afacere? Innovation Labs, laboratorul in care poti face o calatorie de neuitat de la idee la concept.

Innovation Labs 2018 este un program de accelerare dedicat tinerilor pasionati de tehnologie si inovare digitala care ii ajuta sa isi puna ideile in miscare cu ajutorul unui hackathlon si a programului de mentorat. Pentru ca acestia sa poata explora in profunzime mediul antrepenorial romanesc, au putut asculta experientele si provocarile cu care au avut de-a face antreprenorii si oameni de business de top. Totodata, cu ajutorul partenerilor acceleratorului, tinerii au beneficiat de acces la tehnologii de ultima generatie si astfel au putut sa descopere cum isi pot dezvolta produsul.

Inca din anul 2013 in cadrul laboratoarelor Innovation Labs s-au dezvoltat peste 180 de echipe din Bucuresti, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara și Alba Iulia, cu produse variate de la senzori tehnologici medicali la dispozitive de monitorizare industriala, servicii de marketing digital perturbator sau sisteme de securitate in schimbare. In acest an, directiile de dezvoltare urmarite au fost: Agriculture, Cyber-Security, Fintech, Health & Lifestyle, Retail, Smart Cities și Smart Mobility.

“Participarea la Innovation Labs este benefica pentru orice idee de produs sau serviciu pe care vrei sa o validezi. Mentorii si juratii veniti din diverse domenii de activitate, de la educatie pana la business, isi aduc aportul la ideea ta fie prin idei complementare sau intrebari incuietoare la care nu te-ai fi gandit, dar care deschid noi orizonturi pentru ideea ta de afacere. Asteptam cu nerabdare programul de mentorat care ne va ghida in drumul de implementare a ideii noastre”, spune Beniamin Contiu, care a intrat cu ideea de business prezentata la Innovation Labs in programul de mentorat.

Cu totii ne dorim ca atunci cand avem o idee sa poata fi dezvoltata si pusa in practica, iar Innovation Labs creeaza locul prielnic pentru a o scoate la lumina.

Related Blogs

recenzii online
Posted by Sinziana Staicu | September 21, 2018
Cum te ajuta recenziile online sa vinzi mai mult
Articolul de azi pleaca de la studiul american Local Consumer Review Survey 2017, realizat de BrightLocal care a prezentat faptul ca, review-urile determina reputatia unui brand in mediul online si...
servicii de branding
Posted by Beniamin | September 13, 2018
De ce merită să investești în crearea și creșterea unui brand pe termen lung
Crearea și dezvoltarea unui brand puternic necesită o abordare atotcuprinzătoare, începând cu elaborarea unor strategii corecte pe termen mediu și lung, utilizarea unor servicii de branding, tactici moderne, de promovare...
rata de interactiuni facebook
Posted by Beniamin | September 4, 2018
Ce este mai exact Rata de Interactiuni de pe Facebook
Social Media vine la pachet cu multe reguli de respectat, incat e aproape imposibil sa le stii pe toate, mai ales intr-un mediu in care fiecare retea sociala schimba saptamanal...