E-mail Marketing

Importanta newsletter-ului in strategia de marketing

Marketingul prin e-mail este una dintre cele mai bune investitii pe care un proprietar a unei afaceri o poate face. Poate ca cel mai important beneficiu este valoarea absoluta. Serviciile de e-mail marketing de baza sunt aproape intotdeauna gratuite. Desigur, pentru a va construi lista de clienti va costa bani, insa trimiterea unui e-mail nu costa nimic. Un alt avantaj este capacitatea de a urmari aproape totul, si anume, posibilitatea de a vedea cine va deschide e-mailul, care link-uri au fost accesate, cine a redirectionat e-mailul dvs., cati au ratat e-mail-ul (care nu l-au primit) si cati s-au dezabonat.

 

De asemenea, procesul poate fi automatizat astfel incat sa poti programa in mod confortabil e-mailurile dupa placul dumneavoastra. E-mail marketingul este o modalitate usoara si rapida de a va conecta direct cu clientii si potentialii clienti. Acest serviciu este mult mai personal decat orice alt tip de publicitate online, ajungand direct in casuta postala a clientului si este, prin urmare, benefic pentru orice tip de afacere.

 

Indiferent ca ai o afacere mica, mijlocie, mare, sau ai lansat recent una, echipa noastra te va ajuta cu urmatoarele:

⦁ realizarea design-ului email-urilor si crearea unui continut de efect si valoros.

⦁ crearea instrumentelor de captare a adreselor de e-mail cu scopul cresterii bazei de potentiali clienti

⦁ in functie de frecventa  stabilita cu dvs., ne ocupam de trimiterea newsletter-elor

⦁ monitorizarea email-urilor trimise pentru a identifica eventuale probleme sau posibilitati de optimizare

⦁ optimizarea newsletter-elor pentru mobil, deoarece marea majoritate a destinatarilor isi verifica e-mail-ul de pe un dispozitiv mobil

⦁ crearea de rapoarte privind eficienta strategiei alese si rezultatele obtinute.

 

Facem tot posibilul pentru a va oferi cele mai valoroase informatii de care aveti nevoie pentru a evita orele de cercetare a pietei si frustrare. Simtiti-va liber sa utilizati aceasta resursa valoroasa pe care v-o oferim si reveniti pentru a verifica actualizarile.