d

Noi suntem EBEN 

Conteactează-ne

Orice idee de business are nevoie de un imbold

Stiti care este locul ideal in care iti poti expune ideea de afacere? Innovation Labs, laboratorul in care poti face o calatorie de neuitat de la idee la concept.

Innovation Labs 2018 este un program de accelerare dedicat tinerilor pasionati de tehnologie si inovare digitala care ii ajuta sa isi puna ideile in miscare cu ajutorul unui hackathlon si a programului de mentorat. Pentru ca acestia sa poata explora in profunzime mediul antrepenorial romanesc, au putut asculta experientele si provocarile cu care au avut de-a face antreprenorii si oameni de business de top. Totodata, cu ajutorul partenerilor acceleratorului, tinerii au beneficiat de acces la tehnologii de ultima generatie si astfel au putut sa descopere cum isi pot dezvolta produsul.

Inca din anul 2013 in cadrul laboratoarelor Innovation Labs s-au dezvoltat peste 180 de echipe din Bucuresti, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara și Alba Iulia, cu produse variate de la senzori tehnologici medicali la dispozitive de monitorizare industriala, servicii de marketing digital perturbator sau sisteme de securitate in schimbare. In acest an, directiile de dezvoltare urmarite au fost: Agriculture, Cyber-Security, Fintech, Health & Lifestyle, Retail, Smart Cities și Smart Mobility.

“Participarea la Innovation Labs este benefica pentru orice idee de produs sau serviciu pe care vrei sa o validezi. Mentorii si juratii veniti din diverse domenii de activitate, de la educatie pana la business, isi aduc aportul la ideea ta fie prin idei complementare sau intrebari incuietoare la care nu te-ai fi gandit, dar care deschid noi orizonturi pentru ideea ta de afacere. Asteptam cu nerabdare programul de mentorat care ne va ghida in drumul de implementare a ideii noastre”, spune Beniamin Contiu, care a intrat cu ideea de business prezentata la Innovation Labs in programul de mentorat.

Cu totii ne dorim ca atunci cand avem o idee sa poata fi dezvoltata si pusa in practica, iar Innovation Labs creeaza locul prielnic pentru a o scoate la lumina.