d

Noi suntem EBEN 

Conteactează-ne

Redesign site web – 10 indicii ca ai nevoie de un redesign pentru site

Redesign site web – 10 indicii cu care afli daca e nevoie de un redesign! Lumea se schimba in fiecare zi, venind cu idei, abordari si instrumente noi de utilizat. Exista o multime de caracteristici extraordinare care si-au gasit locul pe site-urile moderne. Le-ati implementat deja pe site-ul dvs.? Sau nu aveti nevoie de acestea? Iti place site-ul tau exact asa cum este, dar intr-un fel nu iti ofera nici un venit?

Este important sa stii momentul potrivit cand site-ul trebuie reconstruit si astfel sa salvezi nava care se scufunda. Retineti ca orice redesign site web necesita timp si nu poate fi gestionat intr-o zi.

Incercati sa va amintiti de ce ati creat site-ul in primul rand. Sigur ai avut un motiv sa o faci. Exista cateva motive populare:

 • pentru a avea adresa site-ului trecuta in brosuri, pliante sau pe cartea de vizita.
 • sa prezinte servicii si /sau produse pe site si sa le promoveze. Asadar, aveti site-ul care promoveaza afacerea dvs. pe internet.
 • sa castigi bani din vanzarea produselor cu ajutorul internetului. Asadar, aveti site de comert electronic.
 • pentru a asigura prezenta site-ului intr-o comunitate.

Asadar, care este scopul site-ului dvs.? De ce este util vizitatorilor care l-au gasit folosind motorul de cautare? Focalizati-va si decideti ce informatii sau servicii valoroase prezentati pe site:

 • Informatii generale despre companie. O scurta descriere a afacerii dvs., locatiile firmei, informatiile de contact, tipurile de servicii pe care le oferiti.
 • Descrierea detaliata a produselor si serviciilor. Aici puneti informatii referitoare la cat de bune sunt produsele sau serviciile dvs. Nu vorbesc despre expresiile generale \”cele mai bune\” si \”cele mai ieftine\”, ci despre propria dvs. cale de a le spune oamenilor de ce sunteti unici. Sa presupunem ca sunteti un veterinar (nu prea unic), dar sunteti singurul disponibil pe o raza de 20 de km.
 • Cele mai recente fapte si actualizari, cum ar fi stiri, modificari ale programelor, postari despre subiectele relative. Aici aratati expertiza dvs. si oferiti sfaturi utile.
 • Portofoliu sau studii de caz. Cele mai interesante informatii pentru potentialii clienti.

Aceasta lista este doar baza. In mod normal, site-ul dvs. web invita oamenii sa se contacteze cu afacerea dvs. Asadar, site-ul dvs. este o invitatie buna? Raspundeti la 10 intrebari majore pentru a afla acest lucru.

 1. Site-ul atrage multi vizitatori?

Daca site-ul dvs. nu este popular atunci incepe cu analiza traficului. Exista multe instrumente pentru urmarirea si analizarea traficului site-ului web. Cel mai frecvent utilizat este Google Analytics. Acesta iti ofera o revizuire a site-ului, dar nu si solutia cu privire la ceea ce ar trebui schimbat.

 1. Utilizezi culori potrivite si atragatoare in design?

Indiferent ca ai o firma mica sau una mare, brand-ul si design-ul tau trebuie sa se identifice cu afacerea ta. Daca nu, revizuieste-l! Oricine se intampla sa intre pe site-ul dvs. trebuie sa fie capturat de sigla din antet, sa vada culorile marcii si sa le asocieze cu informatiile de pe pagina ta web.

 1. Site-ul are interfata intuitiva?

Vizitatorul care a intrat pe site pentru prima data ar trebui sa intelege ce fel de site este, ce pagini si categorii principale are. Oamenii nu isi pierd timpul cu privire la ceva prea greu de inteles la prima vedere. Exista o multime de site-uri concurente pe care le pot vizita.

 1. Este usor de accesat fiecare pagina a site-ului?

Paginile site-ului trebuie sa fie usor de accesat din orice punct al site-ului. Aloca putin timp gandindu-te la structura paginilor si astfel, vei face site-ul mai usor de accesat si mai convenabil.

 1. Este usor sa gasesti informatiile solicitate?

Utilizeaza categorii, legaturi contextuale si etichete pentru a da un indiciu unde poti gasi informatii interesante.

 1. Se incarca rapid pagina web?

Asa cum probabil sti, Google a adaugat timpul de incarcare la parametrii sai. Nu e de mirare ca s-a intamplat acest lucru deoarece minutele de asteptare fac ca vizitatorii sa paraseasca site-ul si sa caute in alta parte.

 1. Exista mesaje de eroare?

In cazul in care vizitatorul cauta o pagina care a fost stearsa, creati pagina cu eroarea 404, pentru ca vizitatorul sa nu paraseasca pagina si sa caute in continuare pe site, pagina dorita.

 1. Site-ul se comporta conform asteptarilor?

Imaginati-va ca ati completat formularul de pe site pentru a trimite unele informatii, apoi apasati butonul trimiteti si apoi nimic. Nu aveti nici o confirmare, nici un mesaj – nimic. Actiunea a fost de succes sau nu? Confuza, nu-i asa?

Aceasta situatie particulara nu este cea mai frecventa, dar important este ca, daca utilizatorul face o anumita actiune, el trebuie sa obtina ceea ce asteapta.

 1. Este usor de editat si actualizat site-ul si continutul?

Este important sa ai posibilitatea de a actualiza si edita informatii pe site, asadar daca doresti sa adaugi pagini noi sau anunturi, dezvoltatorul tau (persoana care a creat site-ul) trebuie sa te ajute in acest sens.

 1. Site-ul arata bine in toate motoarele de cautare populare si pe orice dispozitiv (PC, mobil)?

Site-ul web trebuie sa arate bine in orice conditii. Acesta nu trebuie sa fie prea mic pe ecranul mare al monitorului si sa ramana in partea stanga. Nu ar trebui sa existe bug-uri.

Asadar, principalul motiv pentru care vizitatorii acceseaza site-ul dvs. este continutul. Este important sa ai un continut valoros. Insa, este continutul site-ului dvs. intr-adevar unul de acest fel? Amintiti-va cum ati lucrat la CV-ul dvs. atunci cand ati aplicat pentru un loc de munca. Ati incercat sa-l faceti:

– complet, dar nu prea lung si plictisitor

– sa trezeasca interesului fata de personalitate si experienta

– actual pana la data care contine cele mai recente informatii

– structurat si formatat

Aceste reguli functioneaza perfect pentru continutul web! Folositi-le si verificati continutul. Rescrieti-l daca este necesar, optimizati-va pentru interogarile motorului de cautare.

Pentru orice modificare sau redesign site web de care ai nevoie, nu ezita sa ne contactezi! Echipa noastra va ajuta sa transformati imaginea afacerii pe care o detineti pe Internet, intr-un activ pentru dumneavoastra care sa asigure generarea de valoare adaugata si, bineinteles, profit.

Arata-le si prietenilor tai, poate si ei au un site si au nevoie de aceste informatii!