d

Noi suntem EBEN 

Conteactează-ne

Fata care cumpara online produse promovate online

Economia și promovarea online în perioada pandemiei

Cu totii asteptam ca aceasta perioada delicata sa treaca si sa ne revenim la normal, doar ca, cel putin in ceea ce priveste economia, un restart brusc la conditiile de dinainte de pandemie a devenit un scenariu utopic. In acest context este extrem de important sa intelegem ca revitalizarea bussinesului tau, si automat succesul acestuia, va depinde in mare masura de prezenta afacerii tale in spatiul on-line.

La nivel mondial situatia economiei naste o multime de temeri, iar sute de mii de oameni afectati direct de efectele colaterale, asteapta cu sufletul la gura un semn al revenirii la normalul cu care ne obisnuisem si a carui absenta acum, ne lipseste atat de mult.

Mii de afaceri, mai mici sau mai mari trebuie sa faca fata in aceasta perioada la o multime de provocari. Unele dintre, ele din pacate, au declarat deja falimentul iar restul se confrunta serios cu ameninarea acestuia. Incertitudinea zilei de maine si eforturile imense de a gasi  solutii fiabile pentru mentinerea angajatilor si plata taxelor si impozitelor aferente, au devenit astazi, un motiv de stres constant si principalele griji pentru mai toti antreprenorii. Deocamdata  statul a preluat o parte din socul financiar, dar aceasta stare de lucruri nu va putea sa continue la nesfarsit. Asadar, dupa pandemie, cele mai multe bussinesuri vor trebui sa-si regandeasca din temelie intreaga strategie de afaceri, succesul depinzand acum de cat de repede vor reusi sa se adapteze acestui nou joc, cu reguli schimbate aproape peste noapte.

Din pacate, pentru multe firme care urmeaza un model traditional de afaceri a fost nevoie de o astfel de pandemie ca sa li se raspunda la intrebarea: cat de importanta este prezenta afacerii mele in mediul on-line? Semnalul de alarma a fost dat. Afacerile care detineau deja un website si isi desfasurau activitatea pe internet, au resismtit mai lin efectele acestei crize, dar nu este tarziu nici pentru acelea care reusesc sa se trezeasca in cel de-al 12-lea ceas si sa inteleaga importanta reala a prezentei in spatiul on-line care, in acest context, reprezinta diferenta majora dintre succes si faliment.

Foarte putine domenii au ramas neafectate de aceasta criza economica, aflata inca in faza incipienta, mai ales ca, simpla trecere in online nu iti garanteaza succesul afacerii, insa iti ofera un nou mod de a te face vizibil, de a oferi clientului posibilitatea sa gaseasca si sa cumpere de la tine, produse sau servicii.

Asadar, prin promovarea online iti pot creste semnificativ sansele de a patrunde in mintea clientului si astfel, de a conta cu adevarat in aceasta piata extrem de competitiva. Acum, concurentii tai sunt aceia care aveau deja o prezenta importanta in spatiul virtual si care in aceste momente se bucura de un ecart imens si avantaje competitive importante, generate de faptul ca unii dintre ei sunt deja experti in a face marketing online.

Chiar si in aceasta situatie, nu este imposbil sa ajungi concurenta din urma sau chiar sa o depasesti, dar daca vrei sa reusesti acest lucru, vei avea nevoie de colaboratori de incredere si cu experienta pe care te poti baza sa te ajute cu dezvoltarea unei imagini in online, prin crearea unui website pentru afacerea ta sau a unei pagini de comunicare cu potentialii tai clienti, migrati acum intr-o proportie covarsitoare pe diversele retele de social media.

In acest context dificil bucura-te de suportul echipei noastre formate din specialisti care te vor ajuta in realizarea unui site web, promovarea acestuia prin optimizare seo, promovare pe Google sau pe Facebook. Iar daca vrei sa afli mai multe detalii despre cum vom reusi sa-ti transformam afacerea intr-o poveste de succes, nu ezita sa ne contactezi chiar de astazi!