d

Noi suntem EBEN 

Conteactează-ne

Parteneri

Îți cream și optimizam site-ul

Crește vizibilitatea brandului tău cu un website de încredere care reflectă, în cel mai bun mod, afacerea ta și pe care clienții tăi îl vor utiliza cu ușurință.

Dezvoltăm identițăți vizuale cu impact

O identitate vizuală bună se plătește singură în cel mai scurt timp și te ajută să crești o afacere profitabilă și de durată.

Optimizam campanii de social media & PPC

Suntem parteneri Google și facem reclame gândite cu precizie, care dau rezultate remarcabile.

despre noi

Suntem soluția creativă și eficientă pentru afacerea ta.

Suntem o echipă tânără formată din oameni motivați și dornici de a aduce valoare clienților prin efortul depus în munca de zi cu zi. Credem ca autoeducația si perfecționarea continuă nu sunt opțiuni pentru noi, ci imperativitati. Astfel reușim să oferim servicii de promovare online Sibiu profesionale și urmărim ca prin serviciile de marketing acordate să oferim valoare clienților noștri.
Așadar, ne-ar plăcea să te cunoaștem și să aflăm povestea afacerii tale pentru a-ți oferi o soluție eficientă de promovare. Împreună putem crește spre succes.

proiecte

+75

Am pornit un proiect nou in domeniul pardoseliilor de interior iar echipa Eben mi-a creat o identitate vizuala de exceptie si ulterior realizarii site-ului a lucrat la cresterea vizibilitatii acestuia prin optimizare SEO de care sunt foarte multumit.

Eduard Gavril CEO, KAUS.ro

YellowBoot Aparthotel este nou concept pe o piata aglomerata a turismului. Eben Advertising ne-a ajutat sa intelegem mai bine ce inseamna pozitionarea in online, ce inseamna sa fii vizibil si cum sa comunici corect.

Florina Mihaescu CEO, Yellowboot Aparthotel

Eben Advertising este un partener de incredere pentru firma noastra de peste 2 ani de zile, perioada in care am colaborat pe partea de social media, Google Adwords, email marketing si impreuna cu intreaga echipa ne-au ajutat sa crestem vanzarile in fiecare an.

Remus Deac CEO, Kurtmann

Chiar daca la inceput am fost sceptic vazand o echipa de oameni foarte tineri, am inceput colaborarea si am construit un brand de la 0 si l-am adus in topul industriei prin optimizare SEO, campanii Adwords si reclame pe Facebook cu ajutorul echipei Eben Advertising. Recomand!

Samuel Prodea CEO, Pefoc.ro

Puterea noastră creativă ești tu

Ne lăsăm inspirați de afacerea ta pentru a găsi cele mai potrivite strategii de marketing online și ne folosim experiența pentru a obține rezultate remarcabile prin campanii de optimizare SEO sau PPC. Pornind de la ceea ce dorești să transmită brandul tău, îți construim o identitate vizuala care să atragă și să crească businessului tău.