d

Noi suntem EBEN 

Conteactează-ne

n

Campanii Email Marketing

Transformă-ți abonații în clienți pe viață, cu un singur newsletter original

Pentru noi, o campanie de Email Marketing eficientă, nu presupune agasarea audienței tale cu mesaje repetitive despre promoții și reduceri bombastice. Publicul tău este mult mai educat și mai selectiv de la an la an și are pretenția să-i fie respectate și înțelese preferințele de cumpărare. Astfel, un mesaj original transmis la momentul potrivit, va fi de 100 de ori mai eficient decât un “spam” constant de e-mailuri, având mult mai multe șanse de reușită atunci când scopul tău este să-ți transformi abonații, în clienți cu adevărat loiali afacerii tale. 

Cu ajutorul campaniilor specializate de tip Newsletter vei obține, nu numai o diversificare a strategiilor de promovare pe mai multe tipuri de canale cu acces direct la potențialii tăi clienți, dar și creșteri semnificative a cifrei tale de afaceri în decursul unui singur an. În plus, o campanie eficentă de Email Marketing te ajută să obții informații specifice despre audiența ta pe care le vei putea folosi ulterior, și în alte tipuri de campanii, precum cele de re-targetare Social Media, Google Search sau offline – toate acestea, maximizând profitul obținut din investițiile tale globale în marketing.

Noi te ajutăm să ambalezi delicat și coerent informația dintr-un newsletter, această veritabilă scrisoare virtuală care, dacă este folosită corect, devine o unealtă ideală de fidelizare a potențialilor clienți, în funcție de interesele lor și interacțiunea cu brandul tău. 

Apelează chiar astăzi la experiența noastră și noi te asigurăm că vei obține rezultate imediate prin:

Prin e-mail marketing se pot urmarii:

Originalitate în fiecare mesaj

Te ajutăm să compui Newslettere originale care să transmită eficent mesaje relevante cu interesele abonaților tăi și să le vorbească pe limba lor, astfel încât să ținem la minimum pericolul de “send to junk”.

Marketing eficient

Îți vom oferi o soluție de automatizare eficientă a proceselor de livrare a mesajelor tale care vor avea ca scop, maximizarea potențialului de conversie a abonaților tăi, în clienți fideli.

Email Analytics

Îți vom pune la dispoziție o serie întreagă de instrumente Data Learning și rapoarte, pe care să le utilizezi în optimizarea continuă a campaniilor tale de Email Marketing, pentru obținerea rezultatelor dorite.

Abonare Responsive

Îti creștem numărul abonaților, apelând la diferite opțiuni de abonare responsive, integrate direct în site sau în rețelele sociale, indiferent de tipul dipozitivelor sau al sistemelor de operare folosite de către vizitatori.