d

Noi suntem EBEN 

Conteactează-ne

n

Creare magazin online Sibiu – Eben Advertising

Site-uri web pentru orice tip de afacere

Oferim web design Sibiu la Eben Advertising. Agentia noastra de promovare online se ocupa cu o gama larga de servicii marketing online. La Eben ne ocupam de creare siteuri & webdesign Sibiu pentru magazine online, site-uri de prezentare pentru clientii nostri, pentru le asigura acestora o prezenta cat mai vizibila in mediul online. Clientii nostri ne recomanda  pentru:

    1. Livrarea rapida a site-urilor (atunci cand ni se pun toate datele la dispozitie)
    2. Costuri bune raportate la calitatea serviciilor si timpul de livrare
    3. Satisfactia clientului la livrarea site-ului

Vezi in imaginea alaturata cateva siteuri web pe care le-am construit.

Web design Sibiu servicii promovare Eben Advertising
web-design-sibiu-eben-advertising

Web design sau Redesign

Refacem siteuri vechi printru-un redesign actualizat la zi, cele mai noi capabilitati disponibile pe piata la momentul respectiv. Datorita trecerii timpului, daca siteul vechi nu mai functioneaza corect sau daca se doreste un redesign sau o schimbare a identitatii vizuale, atunci aveti nevoie de acest serviciu. In 2020, designul responsive, atat pe mobil cat si pe tableta sunt obligatorii, iar noi le oferim direct in pachetul de baza acest serviciu de web design Sibiu.

Site de prezentare

In momentul in care afacerea dvs. se promoveaza doar prin canale media traditionale, exista o limita de oameni care vad aceste reclame. In 2020, crearea unui site de prezentare este un minim de prezenta in online. Acest minim trebuie realizat pentru clientii care se intereseaza de servicii ca ale noastre de web design, iar noi trebuie sa le dam o sansa sa ne gaseasca, prin acest site de prezentare care o sa devina tot mai vizibil in Google, mai ales daca investim si in optimizare SEO.

Web Design Sibiu - site-uri performante marca Eben Advertising
Web design Sibiu la Eben

Creare Magazin Online

Eben Advertising, prin serviciul de web design, a construit o serie de magazine online cu functionalitati avansate dar si clasice pentru a creste vanzarile din online. Aceste magazine online au functionalitati menite sa ofere clientului o navigare usoara prin site, iar comanda sa se faca din pasi cat mai putini. Un magazin online creat de firma noastra are sistem de administrare a tot ceea ce se intampla in spatele magazinului, pornind de la stocuri de produse, gestionarea comenzilor, avand capabilitatea de conecta la magazinul online softuri contabile, de transport sau procesatori de plati. De asemenea in magazinul online se permite introducerea unui numar nelimitat de produse, categorii, imagini, pagini sau continut.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut!
Cu ce te putem ajuta?