d

Noi suntem EBEN 

Conteactează-ne

Image Alt
Serviciile noastre

Servicii

Daca te gandesti ce nume sa alegi pentru afacerea ta, nu te grabi sa iei o decizie si sa mergi mai departe. Denumirea afacerii o alegi poate pentru toata viata afacerii tale si este important sa alegi un nume bun.

Grafică

Ne plac provocarile si din acest motiv abia asteptam sa creionam viitorul dvs. brand. Credem ca acesta este cartea de vizita cea mai profitabila a afacerii dvs. Clientul nu iarta, el vede, analizeaza si apoi alege! Nu uita ca in afaceri, prima impresie iti poate aduce si primul client. Deci aspectul afacerii tale conteaza!

Website

Atunci cand construiesti un website, nu il creezi doar pentru “a-l avea”, acesta trebuie folosit ca unealta pentru marketing in ideea de a creste vanzarile. Design-ul este cel mai important factor atunci cand un utilizator paseste pentru prima oara pe un site web. Alege sa fii unic, alege un web site atractiv si modern.

Optimizare SEO

Doresti ca afacerea ta sa apara in prima pagina in Google? Noi iti oferim solutia potrivita: SEO pe cuvinte cheie performante si pozitionarea acestora in topul cautarilor pe cel mai puternic motor de cautare, Google. SEO este o strategie de marketing pe termen lung care iti aduce numai beneficii si rezultate notabile.

Social media

Publicul tau tinta sta pe Facebook sau pe Instagram? Pe aceste retele sociale isi cauta date si cer recomandari de la prieteni, iar in general, deciziile de cumparare si informatiile se iau in timpul liber. Orice afacere, serviciu sau produs poate ajunge la potentialii sai clienti folosind serviciile Social Media. Alege servicii de social media profesionale.

Google ADS

Campaniile Ads reprezinta o modalitate eficienta pentru cresterea vizibilitatii pe Google si pentru stabilirea unei prezente constante in mediul online. Suntem partener certificat Google si facem strategii inteligente de publicitate pentru businessul tau, dorindu-ne colaborari cat mai fructuoase si de durata.

Email marketing

Marketingul prin e-mail este una dintre cele mai bune investitii pe care un proprietar a unei afaceri o poate face. Te ajutam sa comunici personalizat cu clientii tai, sa ii inspiri, sa ii atragi si sa ii convingi sa cumpere prin intermediul unuia dintre cele mai utilizate canale de promovare din lume.

Iti conducem compania in directia dorita!

Promovarea online este un concept extrem de popular in mediul de afaceri de astazi. In prezent, majoritatea afacerilor offline isi indreapta atentia spre spatiul online. Avand un site profesional care reprezinta brand-ul sau afacerea ta este cel mai bun mod de a promova o companie cu brioin conditiile pietei de astazi.
Totusi, promovarea afacerii inseamna mult mai mult decat un site sau o pagina de Facebook. Lumea online este in plina evolutie, iar noi ne mandrim cu gasirea de modalitati eficiente de a mentine site-urile clientilor in fruntea motoarelor de cautare. Indiferent de marimea companiei obiectivul nostru numarul 1, este de a va asigura intotdeauna ca sunteti vazuti si auziti. De aici incolo, ne ocupam noi – echipa Eben Advertising.

Esti in locul potrivit pentru a incepe o campanie de promovare online profitabila!