d

Noi suntem EBEN 

Conteactează-ne

n

Promovare Google Ads

Grăbește-te! Concurența ta s-ar putea să fie deja acolo, este vizibilă și cel mai probabil își dorește să rămână singură la masă.

Prin promovare Google Ads aparem cu anunturi relevante in fata clientilor

Trebuie să știi că Google dorește prin servicii Google Ads să furnizeze reclame extrem de relevante utilizatorilor săi. Tocmai de aceea, într-un anunț pot fi integrate o sumedenie de informații, caracteristici și avantaje ale produsului sau serviciului pe care intenționezi să-l vinzi. Aici intervenim noi, ajutându-te să identifici cuvintele cheie care sunt cele mai cautate pe Google și audiența potrivită ce rezonează cu produsele sau serviciile tale. Pornind de la o listă generoasă, vom descoperi care sunt cuvintele cheie cele mai potrivite business-ului tău, cele care îl reprezintă cel mai bine, dar care sunt și extrem de relevante pentru ceea ce caută utilizatorii.

Setarea unor cuvinte cheie cat mai relevante fac aceste campanii Google Ads foarte relevante pentru client dar si pentru Google

Iar ca să înțelegi mai bine cum funcționează promovarea Google Ads, o să-ți oferim exemplul concret al unui magazin online, specializat în comercializarea de soluții și obiecte de uz sanitar, în a cărui ofertă apare și produsul “lavetă”. Ai idee cât de multe căutări se fac pe sinonime ale acestui cuvânt și știi care sunt ele? “Cârpă de șters” este un sinonim foarte căutat pentru lavetă, dar probabil nu te-ai fi gândit la el. Întradevăr este un cuvânt nespecializat, dar care, o dată acceptat în mentalul colectiv, acesta se strecoară în vorbirea curentă și devine extrem de relevant atunci când potențialii tăi clienți îl vor folosi în căutarile online. 

In campaniile de promovare pe Google Ads platesti pentru rezultate

Google Ads reprezintă forma ideală de promovare, atât pentru afacerile vechi care duc o luptă constantă la baionetă cu concurența, cât mai ales pentru un site nou, la început de drum, căruia îi va fi imposibilă indexarea din prima zi de către motoarele de căutare, oricât de bine făcut ar fi. Funcționează ca un sistem de licitație în timp real de tip Pay Per Click (PPC), în care advertiserii licitează pentru a afișa anunțurile în rezultatele din Google și plătesc doar atunci când primesc clickuri din partea vizitatorilor. Apelând la serviciile noastre, website-ul tău va beneficia de acces rapid pe prima pagina de rezultate, obținând astfel, trafic instant, utilizatori și potențiali clienți, prin Google Ads.

Prin campaniile de pe Google Ads poti targeta piete locale, nationale sau chiar globale, daca serviciul sau produsele pe care le oferi acopera acele piete

Spre deosebire de optimizare SEO, care reprezintă o strategie de creștere naturală, pe termen îndelungat, mare consumatoare de timp și resurse, Google Ads este o formă de promovare locală sau globală prin care, în funcție de dimensiunea bugetului alocat, poți să ajungi la o audiență specifică într-un timp foarte scurt. Echipa noastră te va ajuta să-ți optimizezi ideal campaniile pe această paltformă, facilitându-ți afacerea să se conecteze instant cu potențialii tăi clienți, comunicându-le mesajele potrivite pentru a-ți putea atinge obiectivele stabilite de creștere a vânzărilor, a traficului pe website, a notorietății brandului sau a produselor și serviciilor propuse de business-ul tău.

Deși, poate afacerea ta are ceva special, servicii mai bune, prețuri mai mici, produse unice, ceva care te diferențiază de concurență, toate aceste avantaje competitive sunt irosite dacă website-ul tău nu este vizibil potențialilor clienți. Apelează la noi dacă dorești o campanie pe Google Ads performantă. Cât de mare vrei să fie, depinde doar de tine si de bugetul pe care ești dispus să-l investești. Grăbește-te! Concurența ta s-ar putea să fie deja acolo, este vizibilă și cel mai probabil își dorește să rămână singură la masă.