Web design - eben

Web design

Notiuni utile despre webdesign

Atunci cand construiesti un website, nu il creezi doar pentru “a-l avea”, acesta trebuie folosit ca unealta  pentru marketing in ideea de a creste vanzarile. Echipa noastra de specialisti trateaza in mod direct si personal clientii astfel incat viziunea acestora sa fie adusa la finalizare prin realizarea de platforme personalizate fiecarui proiect in parte. Prin serviciile pe care le oferim, ne ajutam clientii sa dezvolte solutii personalizate pentru afacerile lor, cu cele mai noi tehnici de dezvoltare web, cu un web design de ultima ora si deasemenea, administrarea website-ului pentru pagini web din diferite industrii. Totodata, intelegem preferintele pe care clientii nostri le au fata de o anumita platforma de dezvoltare web si impreuna putem sa furnizam orice ideea vazuta pe web si sa cream solutii noi in functie de specificul nevoilor tale.

Procesul pe care noi il urmam in dezvoltarea unui website potrivit specificului activitatii dumneavoastra  şi a comportamentului publicului-tinta, presupune urmatoarele:

 

Stabilirea cerintelor

Inainte de toate, noi trebuie sa descoperim cat mai multe despre client, viziunea companiei, obiectivele ce trebuie realizate si sa cladim o relatie durabila. In acest prim pas, reusim ca impreuna sa intelegem idea si scopul proiectului si sa definim sau sa modificam (dupa caz) identitatea online a companiei.

 

Planificarea proiectului

Cea de-a doua etapa presupune alcatuirea structurii site-ului pe baza informatiilor primite. Aceasta presupune webdesign-ul si stabilirea prioritatilor in dezvoltarea cat mai eficienta a proiectului. Astfel, am reusit sa cream o strategie, in functie de viziunea initiala a clientului, care il ajuta pe acesta sa realizeze obiectivele propuse.

 

Realizarea proiectului

In aceasta etapa, echipa noastra lucreaza la personalizarea proiectul, iar in tot acest timp, clientul are in permanenta acces la evolutia lucrarii, intr-un spatiu web asigurat de catre noi. Astfel, clientul poate interveni oricand cu observatii sau sugestii asupra unor aspecte ce trebuie modificate.

 

⦁ Livrarea proiectului

In ultima etapa, produsul se testeaza prin simularea tuturor situatiilor posibile. Cand acesta isi confirma calitatea, il instalam pe domeniul companiei clientului. Aceasta etapa este cea mai importanta pentru noi, deoarece reputatia companiei clientului este si reputatia noastra.

 

 Folosim cele mai recente tehnologii si instrumente pentru a-ti crea website-ul:

 

⦁ HTML5 (HyperText Markup Language revizia a 5-a) este un limbaj pentru structurarea și prezentarea continutului oricarei aplicatii web. CSS3

⦁ CSS3 (Cascading Style Sheets) este un standard pentru formatarea elementelor unui document HTML.

⦁ JS (JavaScript) este un limbaj de programare orientat obiect bazat pe conceptul prototipurilor. Este folosit mai ales pentru introducerea unor functionalitati în paginile web, codul Javascript din aceste pagini fiind rulat de catre browser.

⦁ PHP 5.3 / MySQL 5.6 (Php: Hypertext Preprocessor) folosit in dezvoltarea paginilor si aplicatiilor web. Se foloseste in principal inglobat in codul HTML.

⦁ AJAX (Asynchronous JavaScript and XML) aceasta are ca scop cresterea interactivitatii, vitezei si usurintei in utilizare a aplicatiilor web.

 

Asadar, echipa noastra va ajuta sa transformati imaginea afacerii pe care o detineti pe Internet, intr-un activ pentru dumneavoastra care sa asigure generarea de valoare adaugata si, bineinteles, profit.