d

Noi suntem EBEN 

Conteactează-ne

n

Promovare Social Media

Cu serviciile de Social Media Marketing te ducem direct in fata oamenilor interesati de ceea ce vinzi

Dacă te întrebi “De are nevoie firma mea de o strategie Social Media?” răspunsul potrivit trebuie căutat în relația prin care brandul promovat de afacerea ta, reușește să se interconecteaze cu potențialii tăi clienți prin intermediul rețelelor de social media. O relație sănătoasă poate aduce îmbunătățiri evidente în maximizarea vânzărilor sau atingerea unor nișe neexplorate până atunci, formate din consumatori pe care îi poți converti din simpli vizitatori în adevărați fani loiali ai produsului sau serviciului oferit de businessul tău.

De ce sa optezi pentru o campanie de Social Media Marketing?

Top 3 beneficii ale unei campanii de promovare pe retelele de Social Media

Promovarea online a brandului tau

Prin serviciile de social media marketing  ne asiguram de cresterea numarului de utilizatori care vad reclamele noastre, crestem numarul de followeri si automat a oamenilor interesati de produsele si serviciile tale. Scopul nostru, prin campaniile de social media, este sa atragem cat mai multi utilizatori calificati inspre site-ul tau, care din simpli vizitatori sa se transforme in clienti.

Imbunatatirea relatiei cu clientii

Te ajutam sa contruiesti o conexiune stabila cu audienta ta, prin imbunatatirea interactiunii cu persoanele interesate de brandul detinut. Astfel, prin aplicarea unei strategii de social media marketing, interactiunile cu postarile tale vor creste considerabil.

Cresterea numarului de vizitatori pe site

Cresterea traficului catre site influenteaza direct numarul de potentiali clienti si implicit rata de conversie. Ne vom concentra pe crearea de campanii de promovare, care sa rezulte in cresterea volumului de trafic pe care site-ul tau il inregistreaza.

Vrei sa ai o prezenta proeminenta pe retelele sociale?

Alege serviciile noastre de Social Media Marketing!

Detalii referitoare la campaniile de Social Media Marketing

Descopera mai multe informatii despre cele mai importante strategii de marketing online.

In prezent, retelele sociale reprezinta un potential enorm pentru a promova produsele si serviciile tale catre audiența potrivita si totodata pentru a atrage atentia asupra brandului pe care il reprezinti. Serviciile noastre de social media marketing sunt construite pentru a exploata întregul potențial al platformelor sociale si pentru a întruni obiectivele companiei tale in mediul online.

Integrarea în social media este procesul pe care un brand si-l asuma atunci când lanseaza sau deschide un canal de acest tip pentru prima data (exemplu: Când un brand își deschide o pagină oficială de Facebook.).

Pentru inceput vom conduce un proces de identificare și analiza pentru a cunoaște audienta tintita.

Apoi vom implementa o strategie de optimizare a prezentei brandului detinut in cadrul retelor sociale si vom construi un calendar editorial care va fi lansat pe intregul spectru de canale social media.

Publicarea continutului la momentul oportun si conectarea acestuia cu agentul influentator potrivit inseamna tintire, sincronizare și pozitionare eficienta.

Astfel, serviciile noastre de social media marketing sunt concepute special pentru a dezvolta o voce unica a brandului tau si prin urmare sa determina o interactiune cu audienta tinta si totodată să răspandească conținutul în direcțiile potrivite pentru a câștiga menționarile și distribuirile pe care le merită.

Servicii de Social Media Marketing

Afla mai multe informatii despre serviciile incluse intr-o strategie de marketing pe retelele sociale.

Modelul Organic

O campanie de social media marketing bazata pe imbunatatirea traficului organic te poate ajuta considerabil la marirea comunitatii din jurul brandului tau. De asemenea, poate fi mai mult decat ideala pentru a interactiona cu audienta ta.

Modelul Sponsorizat / Platit

O campanie platita pe retelele sociale poate sa te duca aproape instant in fata audientei tintite. Astfel, prin sponsorizarea unor anunturi relevante vei putea sa-ti maresti foarte repede portofoliul de clienti.

Facebook Marketing

Cu peste 2 miliarde de utilizatori activi la nivel lunar, Facebook poate sa-ti garanteze ca vei ajunge la audienta tinitita. Este imperativ sa folosesti aceasta retea de socializare pentru a-ti extinde portofoliul de clienti.

Instagram Marketing

Construieste-ti audienta pe platforma accesata de peste 60% din utilizatorii care cauta produse nou aparute pe piata. Aceasta reprezinta o retea de socializare din ce in ce mai populara, asadar merita incercata.

Google Local & My Business

Google Local permite promovarea afacerii tale pe plan local. De asemenea si platforma My Business te ajuta sa-ti inscrii afacerea pe Google si pe harta, imbunatatindu-ti astfel prezenta in mediul online.

Linkedin Marketing

Platforma iti pune la dispozitie peste 500 milioane de persoane care se invart in mediul business. Promoveaza-ti aici produsele si intra in contact cu utilizatori care au putere de decizie.

Pinterest Marketing

Platforma de social media dedicata celor care vand produse ce pot fi reprezentate foarte bine in imagini si care totodata sunt dedicate persoanelor de sex feminin.

Twitter Marketing

Fa-ti brandul recunoscut utilizand o platforma de social media cu peste 350 de milioane de utilizatori. Este o retea de socializare utila din mai multe puncte de vedere.

Preturi servicii de Social Media Marketing

Descopera propunerile noastre de pachete de Social Media Marketing. Bineinteles, acestea pot fi personalizate conform nevoilor tale

START UP
599
1 – Retea de socializare
2 – Postari/saptamana
Calendar editorial
Design grafic poza coperta + profil
Imagini personalizate
Text personalizat la fiecare postare
Link-uri redirectionare catre site
Albume, carusele foto, colaje
Hastag-uri, emoji
Indemnuri la actiune
Rapoarte / email
Suport email / telefonic
Sedinte telefonice
Bonus – postari Google Local
Campanii sponsorizate / Ads x 1
COMANDA
MIDDLE
849
2 – Retele de socializare
3 – Postari/saptamana
Calendar editorial
Design grafic poza coperta + profil
Imagini personalizate
Text personalizat la fiecare postare
Link-uri redirectionare catre site
Albume, carusele foto, colaje
Hastag-uri, emoji
Indemnuri la actiune
Rapoarte / email
Suport email / telefonic
Sedinte telefonice
Bonus – 1 postare/saptamana Google Local
Campanii sponsorizate / Ads x 2
COMANDA
SPEED
1390
4 – Retele de socializare
5 – Postari/saptamana
Calendar editorial
Design grafic poza coperta + profil
Imagini personalizate
Text personalizat la fiecare postare
Link-uri redirectionare catre site
Albume, carusele foto, colaje
Hastag-uri, emoji
Indemnuri la actiune
Rapoarte /email
Suport email / telefonic
Sedinte telefonice
Bonus – 3 postari/saptamana Google Local
Campanii sponsorizate / Ads - x 4
COMANDA

Campanii sponsorizate

Pretul campaniilor sponsorizate este de 20% din valoarea bugetului investit in Ads la nivel lunar (comision minim 50 lei). Acestea includ stabilirea criteriilor de tintire, selectia audientei, a intereselor si servicii personalizate de design grafic.

Extra Social Network

Acest serviciu consta in adaugarea unei retele de socializare la pachetul pe care doresti sa-l achizitionezi si presupune un cost de 50 lei/retea de socializare. Astfel, postarile tale vor beneficia de o vizibilitate mult mai mare in mediul online.

Consultanta dedicata

Serviciile de consultanta referitoare la implementarea unei strategii de Social Media Marketing se taxeaza cu 200 lei/ora. Acestea sunt dedicate celor care vor sa desfasoare o campanie pe retelele sociale fara a apela la serviciile noastre.

Informatii utile

Preturile pachetelor afisate se achita la finalul fiecarei luni de facturare si includ serviciile mentionate alaturi de un numar cuprins intre 8 si 23 postari adaugate pe unul sau mai multe conturi deschise pe retelele de socializare.

Nu stii cum functioneaza o asemenea campanie?

Contacteaza-ne si beneficiaza de consultanta gratuita!

Cum va decurge parteneriatul nostru?

Descopera informatii importante despre felul in care vom lucra impreuna la viitoarea ta campanie de social media marketing

Consultanta specializata in vederea alegerii solutiei potrivite

Dezvoltarea unei strategii personalizate de social media marketing

Crearea unui calendar editorial, bazat pe strategia creata

Monitorizare si mentenanta zilnica

Raportarea rezultatelor obtinute

Anatomia unei strategii pe canalele social media

Afla cateva lucruri fara de care este imposibila realizarea si implementarea unei strategii de social media marketing

Setare si optimizare profil
Creare si postare continut
Design grafic imagini
Link-uri catre pagini web / backlinks
Configurarea si lansarea campaniilor sponsorizate / Ads